Artipelag

Konsthallar

Senast uppdaterad 2019-02-05

Tider

Öppettider: 8/1–28/4 tis–sön 11–17.

Beskrivning
Namnet Artipelag är en sammanslagning av Art (konst), Activities (aktiviteter) och Archipelago (skärgård). Det säger en del om vad vi kan erbjuda, men långtifrån allt.
Artipelag ska vara ett utflyktsmål på hög internationell nivå med gränsöverskridande konstutställningar, inspirerande aktiviteter och god mat. På plan tre återfinns Artipelag Restaurang där vi serverar vår välsmakande Artipelagbuffé med storslagen utsikt över Baggensfjärden. För de som vill ha något enklare att äta finns Bådan Café & Konditori en trappa ner. Här serveras matiga smörgåsar, en lättare soppa samt givetvis bullar och bakelser.

HITTA HIT

Buss:
SL 468 till Hålludden (Artipelag huvudentré)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Gustavsbergs centrum. Där sker byte till buss 468 mot Hålludden.

SL 423 till Hålluddens Trafikplats (1,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 423 från Slussen och gå av i Hålluddens Trafikplats. Därifrån är det ca 1,5 km promenad till Artipelags huvudentré (423 går endast på vardagseftermiddagar).

SL 474 till Värmdö Marknad (3,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Värmdö Marknad. Därifrån är det ca 3,5 km promenad till Artipelags huvudentré. Följ vägen som går mellan COOP och INGO bensinmack och följ därefter skyltning mot Artipelag.

Bil:
Kör väg 222 mot Gustavsberg och följ skyltningen. Efter avfarten vid Trafikplats Hålludden blir vägen smalare. 
Koordinater: 59.30672, 18.34735
Kostnad

Entré till tillfälliga utställningar.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta