Buffé i Artipelag Restaurang

Artipelag

Senast uppdaterad 2019-01-14

Beskrivning
Välkommen till Artipelag Restaurang högst upp i huset med storslagen utsikt över Baggensfjärden och de ständigt närvarande tallarna. Här tillagas maten direkt av våra kockar i det öppna köket.

Ekologisk och närproducerad mat är något som vi vurmar för. Alla råvaror baseras på aktuell säsong. Kött, fisk och fågel levereras från lokala producenter på Värmdö med omnejd och det vi inte finner på Värmdö hämtar vi från övriga Sverige och Norden. Buffén inkluderar alltid en fiskrätt, en kötträtt och en vegetarisk rätt, liksom ett urval av säsongens grönsaker och passande tillbehör. 

De som så önskar kan komplettera med ett dignande dessertbord samt kaffe eller te. Desserterna är speciellt framtagen av Artipelags konditorslag och erbjuder något sött för alla smaker.

För mer information och bordsbokning se artipelag.se

HITTA HIT

Buss:
SL 468 till Hålludden (Artipelag huvudentré)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Gustavsbergs centrum. Där sker byte till buss 468 mot Hålludden.

SL 423 till Hålluddens Trafikplats (1,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 423 från Slussen och gå av i Hålluddens Trafikplats. Därifrån är det ca 1,5 km promenad till Artipelags huvudentré (423 går endast på vardagseftermiddagar).

SL 474 till Värmdö Marknad (3,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Värmdö Marknad. Därifrån är det ca 3,5 km promenad till Artipelags huvudentré. Följ vägen som går mellan COOP och INGO bensinmack och följ därefter skyltning mot Artipelag.

Bil:
Kör väg 222 mot Gustavsberg och följ skyltningen. Efter avfarten vid Trafikplats Hålludden blir vägen smalare. 
Koordinater: 59.30672, 18.34735
Tider

Öppettider: 8/1–28/4 tis–sön 11–17.

Kostnad

Bordsbokning på artipelag.se

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta