Donavon Frankenreiter

Nalen – Nalen Klubb

Senast uppdaterad 2018-04-16

Beskrivning
Donavon Frankenreiter har inte bara en fantastisk mustasch – han har även en makalös röst. Denna tillbakalutade surfares musik passar bäst till lata, varma sommardagar eller mysiga vinterkvällar.

Donavon beskrivs ibland som en protagé till Jack Johnson, ett av de största namnen inom den lugna tillbakalutade typen av folkpop som genast konnoterar sommar, sol och lugn. Och det är kanske inte så konstigt. Donavon och Jack har varit vänner sedan tonåren när de båda påbörjade sina surfkarriärer, och när Jack sedan startade eget bolag var det självklart att Donavons debutalbum skulle släppas just där. 

Hans senaste skiva The Heart, som släpptes 2015, är den femte i ordningen.

HITTA HIT

Tunnelbana:
Hötorget: uppgång Olof Palmes gata.  Ta trappan upp till Malmskillnadsgatan. Fortsätt rakt fram längs David Bagares gata. Ta första höger ut på Regeringsgatan, Nalen ligger på vänster sida.

Östermalmstorgs T-bana: uppgång mot Birger Jarlsgatan, tag höger och följ Birger Jarlsgatan förbi Stureplan till Engelbrektsplan. Tag vänster upp på David Bagares gata, upp för trapporna till Regeringsgatan. Tag vänster runt hörnet och du är vid Nalen.
Kostnad

Pris: 275 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!