Kacey Musgraves

Södra Teatern – Kägelbanan

Senast uppdaterad 2018-06-19

Beskrivning
Amerikanska countrysångerskan Kacey Musgraves beger sig ut på världsturné och gör ett stopp i Sverige. Med hyllade albumet Golden Hour i ryggen intar den Grammy-vinnande artisten Kägelbanan med ”Oh, What a World: Tour!” för en intim och exklusiv spelning den 14 oktober.

Kacey Musgraves har under åren prisats flitigt för sin musik med bland annat en Grammy Award, tre CMA Awards (Country Music Association Awards) och en ACM Award (Academy of Country Music Awards). Hon har turnerat som supportakt till artister som Katy Perry, Willie Nelson och Harry Styles.

Med genuina, välskrivna låtar och en ton som berör på djupet lämnar Kacey Musgraves spår i sina lyssnare. Nyligen släppta albumet Golden Hour hyllas unisont av media och låten Space Cowboy har redan blivit utnämnd till ”en av årets bästa låtar” av press efter ett liveframträdande på The Tonight Show med Jimmy Fallon.

Vi är glada att få välkomna Kacey Musgraves till Sverige och ser förväntansfullt fram emot en magisk kväll på Kägelbanan i oktober!

HITTA HIT

Tunnelbana:
Slussen, uppgång Götgatan.
Kostnad

Pris: 310 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
Karta