Kasta loss

Subtopia

Senast uppdaterad 2019-04-16

Beskrivning
Angela Wands nya föreställning Kasta Loss, i regi av Jimmy Meurling,  blandar humor och spänning för en väldigt specifik åldersgrupp, den mellan barn och ungdom. Vågar du kliva ombord?

I en saga som minner om Moby Dick så kämpar kaptenen mot vädrets makter i jakten på ett monster medan måsarna attackerar från himmelen. Var det monstret som åt upp kaptenens far? Eller äter kaptenen bara bläckfisk och har nu fått upp ögonen för den allra största? Hur ska deras möte sluta?

Vår kapten är en hårding med mjuka sidor som återanvänder saker som hittas på havet, bygger om dem och uppfinner nytt, och lever med lugnet ute på det oändliga blå. Under dess dagsljus som dess mörker i en värld utan det moderna livets distraktioner.

11 och 12 maj är det kreativ verkstad med återvinningspyssel på havstema efter föreställningen.Kaféet i Hangarens foajé serverar soppa, pannkakor och fika. Öppet en timme innan och efter föreställningen. 
 

HITTA HIT

Med bil: Åk E4/E20, söderut från Stockholm City, norrut från Södertälje. Avfart höger Alby/Tumba, håll mot Alby. Följ Albyvägen till Hangaren.
Parkering: Finns mitt emot Hangaren Subtopia, på andra sidan Albyvägen.
Tunnelbana: Röd linje mot Norsborg, hållplats Alby. Gå till höger utanför spärrarna mot Alby torg. Sväng sedan vänster och följ gångvägen rakt fram i cirka 15 min.
Med buss: Åk linje 708 från Tumba, hållplats Alby IP.
Tider

När: 9/5 kl. 19–19.45, 11–12/5 kl. 15–16.

Kostnad

Ordinarie pris 180 kr. Till och med 15 år 120 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • KaféJa
Karta