Mannen som planterade träd

Festival O/Modernt

Senast uppdaterad 2018-04-16

Beskrivning
Läsning av Jean Gionos klassiker sammanvävd med musik. 

Elzéard Bouffier förvandlar osjälviskt andra människors liv från grunden genom att plantera träd.

Mellanspel av Bach, Vivaldi, Mozart, Brahms, Satie och Webern drar oss djupare in i denna enastående karaktärs innersta väsen och ger oss tid att reflektera över hans oskuldsfulla handlingar.

Vi hoppas att föreningen mellan gripande ord och inspirerande musik sår ett frö i varje villigt hjärta, som uppmanar oss att viga våra liv åt nuet och påminner oss om att även de små sakerna vi gör kan bidra till att förändra världen.

HITTA HIT

Confidencen ligger i Ulriksdals Slottsområde i Solna. Det går fint att ta sig hit med tunnelbana, buss, bil eller att cykla/promenera. 
Tunnelbana: Till Bergshamra C (Röd linje mot Mörby C).
Buss:  503  från Bergshamra C (Ulriksdals Wärdshus).
Bil:  Det finns parkeringsplatser i anslutning till teatern. Att promenera:  En promenad från Bergshamra tar ca 15 minuter. Korsa Bergshamra torg och följ Björnstigen mot Kungshamra, ta av höger in på Hjortstigen. Ta av första till vänster på Illerstigen. Följ illerstigen och fortsätt på en stig. Gå förbi kyrkorgården på höger sida tills du kommer ut på Skogsborgstigen, mellan träden kommer du snart skymta en gul slottsteater, Confidencen! 
Kostnad

Pris: 100 kr.

Info
Bra att veta
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta