Omvägar – Skulpturer utomhus

Artipelag

Senast uppdaterad 2018-10-17

Beskrivning
Under sommaren och hösten letar sig konsten på Artipelag utomhus. Den kommande utställningen Omvägar rör sig utanför de arkitektoniska gränserna mot en öppen relation mellan konst och natur. Vi kallar detta en omväg, en avstickare från huvudvägen, där vi möter primära nivåer inom allt från geologi till biologi, från astronomi till holistiska världsåskådningar. Utställningen betonar den mångfald av miljöer som omger Artipelag och upplevelsen kommer att vara som en resa i ett fysiskt men också fiktivt landskap, där varje verk har sin egen plats och atmosfär.

För mer info se artipelag.se

HITTA HIT

Buss:
SL 468 till Hålludden (Artipelag huvudentré)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Gustavsbergs centrum. Där sker byte till buss 468 mot Hålludden.

SL 423 till Hålluddens Trafikplats (1,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 423 från Slussen och gå av i Hålluddens Trafikplats. Därifrån är det ca 1,5 km promenad till Artipelags huvudentré (423 går endast på vardagseftermiddagar).

SL 474 till Värmdö Marknad (3,5 km promenad till huvudentrén)Ta buss 474 från Slussen och gå av i Värmdö Marknad. Därifrån är det ca 3,5 km promenad till Artipelags huvudentré. Följ vägen som går mellan COOP och INGO bensinmack och följ därefter skyltning mot Artipelag.

Bil:
Kör väg 222 mot Gustavsberg och följ skyltningen. Efter avfarten vid Trafikplats Hålludden blir vägen smalare. 
Koordinater: 59.30672, 18.34735
Kostnad

För mer information om biljetter se artipelag.se

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!