Klarascenen: Snövit för vuxna

Kulturhuset Stadsteatern – Klarascenen

Senast uppdaterad 2018-09-26

Beskrivning
En lek med de dramatiska förväntningarna, en skruvad komedi – så långt från Disney en kan komma. Staffan Valdemar Holm och Bente Lykke Møller begår ett underbart lustmord på sagan om Snövit.

Det är lillejulafton i dvärgarnas stuga. De är sju nu sen Bitter dog i en arbetsplatsolycka i gruvan. Livet rullar på - Trötter äter sina insomningstabletter (tyvärr för svaga), Butter tar stämningshöjande (hjälper inte), Prosit har sina luftvägsproblem och Kloker är en jobbig besserwisser. Som vanligt.

Men nu har det äntligen hänt något – en jägare har dumpat en låda i gruvan med en prinsessa i. En jätteläcker prinsessa. Ska de packa upp henne?
Innan de hunnit prata ihop sig har Snövit själv sparkat upp locket på lådan. Och tagit fullt kommando i stugan med diverse kamptekniker. Hjälp!

En lek med de dramatiska förväntningarna, en skruvad komedi - så långt från Disney man kan komma. Radarparet Staffan Valdemar Holm och Bente Lykke Møller begår ett underbart lustmord på sagan om Snövit som vi känner den.

HITTA HIT

Tunnelbana:
T-centralen
Kostnad

Pris: 100–300 kr.

Info
Bra att veta
  • Hiss och ramperJa
  • RestaurangJa
  • BarJa
  • KaféJa
Karta

WELMAS FAVORITER JUST NU!